Saluda Alcalde

Benvolguda amiga i Benvolgut amic esteu en la pàgina web de l´Ajuntament de Mutxamel. Cordialment, vull donar-vos la benvinguda i convidar-vos a visitar-nos, si encara no ens coneixeu, i a disfrutar d´esta localitat meravellosa.
Mutxamel és un municipi de prop de 24.000 habitants distribuïts entre el nucli urbà i les urbanitzacions. Una localitat que aspira a ser un referent a la comarca de l´Alacantí, on encara es respira a camp i es mira la mar. Un paratge tan a prop de tot com per a sentir-se a gust. Un lloc obert a tots, amb unes festes meravelloses, un comerç tradicional que desitja anar a més cada dia i uns productes típics que no vos podeu perdre.
Vull que qui ens visiteu vos sentiu com a casa i espere que esta pàgina web siga la ferramenta perfecta per a informar-vos de tot allò que fa referència a l´ajuntament i al municipi. Sobretot, a qui viviu aquí i que cada dia necessiteu una major agilitat de les noves tecnologies als organismes oficials.
Sentiu-vos totes i tots benvinguts, i no dubteu mai que a Mutxamel sempre sereu ben rebuts i que en el seu ajuntament teniu la vostra casa.

Benvinguts a la web de l´Ajuntament de Mutxamel.
SEBASTIÁN CAÑADAS GALLARDO
Alcalde de Mutxamel