OBERT EL TERMINI PER A PRESENTAR SOL.LICITUDS D’AJUDES ALS AGRICULTORS A MUTXAMEL

16/05/2018

La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Mutxamel, dins de la seua línia de treball encaminada a la recuperació de l’horta de Mutxamel, obri el període de presentació d’instàncies per a la sol·licitud d’ajudes a agricultors. Este és el segon any consecutiu que la Regidoria oferix esta línia d’ajudes. Amb esta subvenció es pretén proporcionar un suport econòmic al sector agrícola de la localitat, perquè els agricultors puguen disminuir les despeses d’explotació derivades del manteniment de la seua activitat i, permetre, d’esta forma, la continuïtat en el temps de les explotacions agrícoles.

Entre les accions subvencionables es troben els treballs de preparació del terreny, l’adquisició de planter o llavors, l’adquisició o lloguer de xicoteta maquinària i accions formatives i de comercialització.

Com a novetat respecte a l’any anterior, es pretén incentivar el cultiu de la tomata Muchamiel, per la qual cosa tindran prioritat a l’hora d’obtindre l’ajuda aquells agricultors que acrediten el cultiu d’esta varietat.

Els agricultors interessats tenen de termini fins al 14 de setembre de 2018 per a presentar la sol·licitud en l’Oficina de Municipal d’Atenció al Ciutadà (OMAC). Les bases de la subvenció així com els impresos a presentar poden recollir-se en esta mateixa oficina o bé descarregar-los de la pàgina web de l’Ajuntament www.mutxamel.org , en l’apartat d’agricultura.