Mutxamel mostra al món la seua bellesa en RTVE

Aquest destí alacantí ideal per a tot aquell que gaudi del contacte amb la naturalesa, de passejar contemplant un important llegat patrimonial i que desitge desconnectar de la rutina, s’ha promocionat el 9 de maig en La 2 de TVE i el Canal Internacional amb un reportatge que mostra els seus atractius, i que ja està disponible en alta qualitat en youtube i en la web de TVE.

Enllaç RTVE a la carta: http://rtve.es/v/4596237?t=42m39s
Enllaç Youtube FullHD: https://youtu.be/wYFQTQZxzYA

Mutxamel, en la comarca de l’Alacantí, és un dels municipis més dinàmics i tradicionals de l’entorn metropolità d’Alacant. Amb llocs especials, racons que sorprenen i espais naturals i urbans en què es palpa la seua història i es viu el seu presente. Així comença l’ampli reportatge sobre Mutxamel amb el que han disfrutat este matí els espectadors del programa L’Aventura del Saber en La 2 de TVE i que al llarg del dia es veurà pràcticament en tot el món a través dels distints senyals del Canal Internacional de TVE a Amèrica, Àsia i Europa, així com en la pàgina web de Televisió Espanyola http://rtve.es/v/4596237?t=42m39s i en alta definició en Youtube: https://youtu.be/wYFQTQZxzYA.

Esta producció audiovisual, realitzada per RICI Comunicació i Promoció gràcies a l’Ajuntament de Mutxamel, compta amb belles imatges que inviten a visitar el municipi i exalça el seu patrimoni, naturalesa, tradició i la seua autenticitat, a més dels seus sendes de gran interés patrimonial amb les Assuts de Mutxamel i Sant Joan, que convertixen estos espais naturals en únics. Mutxamel aposta per una promoció lligada al foment dels valors i la seua idiosincràsia, així com a la conservació del seu llegat i la protecció del seu entorn, unint passat i futur.