Mercat Agroecològic i de Productors Locals

En 2015 la Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Mutxamel va engegar el Mercat Agroecològic i de Productors Locals, en el qual es convida a comerciants, agricultors i artesans del municipi i de localitats properes, amb l’objectiu de servir de punt de trobada entre productors i consumidors i així poder conèixer de primera mà els seus productes.

Enguany, l’organització del Mercat Agroecológico es realitza conjuntament a la Plaça de l’Art, promoguda per la Regidoria de Cultura i tindrà lloc el 2 de juny de 10 a 14h en el carrer del Carmen.

Per a millorar l’organització del Mercat, s’ha regulat els requisits i el procediment per a participar, per la qual cosa aquells autònoms, professionals, pimes i emprenedors relacionats amb l’àmbit de l’agricultura de proximitat i ecològica així com de productes agroalimentaris que desitgen participar, hauran de sol·licitar la seua participació segons s’estableix en les següents bases:

Bases (pdf)

El termini de presentació d’instàncies és del 23 d’abril al 25 de maig. Les instàncies es poden arreplegar en la OMAC o descarregar en:

Instància (pdf)

Declaració Responsable Emprenedor (pdf)