Marató NNTT 2017

Este 27 de desembre torna l’activitat estrela de Nadal, la Marató de Noves Tecnologies organitzada per l’Ajuntament de Mutxamel. Enguany és la catorzena edició d’esta activitat, que s’ha convertit en un dels nostres projectes més reeixits i destacats, i una cita ineludible per a joves i famílies del municipi.

L’activitat forma part del Projecte TI-Alfabetització digital d’introducció a les noves tecnologies, que des de fa 14 anys desenvolupa l’Ajuntament de Mutxamel, pretén ser la festa de les noves tecnologies i té l’objectiu d’eliminar-hi les barreres d’accés, dirigida a tota la família. I en esta edició pretén ser-ho més que mai.

La Marató NT serà una oferta única que comptarà amb premis i regals per als participants, conferències educatives sobre les últimes tecnologies, campionat de Playstation, zona WII, zona Nintendo Switch, zona droides, zona Let’s Sing, zona 80’s, jocs PC, connexió a internet d’alta velocitat, test de coneixements tecnològics, i més novetats que vos explicarem eixe dia.

Estem segurs que no voldreu perdre-vos esta aventura. Apunteu-vos i navegueu amb nosaltres en l’immens mar de les noves tecnologies i la diversió en família.

INSCRIPCIONS

El període d’inscripció en la MARATÓ de Noves Tecnologies s’obri el dia 14 de desembre. Els llocs habilitats, en l’horari d’obertura són: la Casa de Cultura de Mutxamel, el Centre Social José Bernabéu Alberola i l’Espai Jove. A més enguany podeu inscriure-vos també a través d’internet, sols heu d’aportar totes les dades que vos demanem.

Els avantatges que oferix inscriure’s és que teniu la plaça reservada i el dia de l’activitat tindrem tota la documentació necessària preparada per a donar-vos-la, i quasi sense esperes ni cues podreu accedir directament a totes les nostres zones.

Inscriure’s és fàcil, senzill, ràpid i, per descomptat, com tot en la Marató de Noves Tecnologies… Gratuït!!! Passeu per les nostres instal•lacions… i INSCRIVIU-VOS a partir del 14 de desembre!!! O feu-ho directament a través del formulari d’inscripció que trobareu en esta mateixa pàgina web.

INSCRIVIU-VOS: Punxeu en este enllaç

ZONES

PUNT D’INFORMACIÓ:

– Situat en el rebedor del Centre Social José Bernabéu Alberola.
– Zona d’Informació, d’inscripció i de lliurament de la documentació necessària per a la jornada.

ZONA PC:

– La zona central de la Marató NT estarà constituïda per 15 equips de lliure accés, sota torns, on es podrà navegar, xatejar, jugar, participar en el test tecnològic, etc.

ZONA CONFERÈNCIES:

– On es realitzaran les 2 xarrades que formen la part formativa de la Marató de NT 2017.
– També ací tindrà lloc l’acte de lliurament de premis (21:00).

ZONA NINTENDO SWITCH:

– Voleu sentir la nova consola de nintendo, sentiu-la a les mans!

ZONA PLAY STATION:

– Per a la competició del FIFA18, un dels clàssics de la diversió i les noves tecnologies: La Play! Entreneu-vos a casa i a per la victòria!

ZONA BB8 DROID:

– Per a gaudir fent moure BB8. i podeu emportar-vos-el a casa!

ZONA WII

– Zona de jocs amb la WII, poseu-vos a ballar amb el Just Danse i jugueu amb una de les més clàssiques plataformes.

ZONA NINTENDO CLASSIC

– Jugueu com van fer els vostres pares! Demostreu que sou millors que ells i apreneu com van començar els videojocs.

ACTIVITATS I PREMIS

TARGETA DE CONTROL D’ACTIVITATS (TCA).

Targeta de Control d’Activitats que se segellarà en cada zona on realitze una activitat, té l’objectiu que tots els participants acudisquen a totes les zones i a tots els esdeveniments possibles. Les persones que aconseguisquen completar-la entraran en el sorteig de premis final.

TEST TECNOLÒGIC

Test sobre coneixements tecnològics que es lliura a l’inici de la Marató NT perquè els assistents cerquen totes les respostes i puguen obtenir els premis que comporta completar-lo correctament.

PREMIS

Dins de la Marató de Noves Tecnologies podreu obtenir també premis i regals, alguns d’ells solament per venir i participar amb nosaltres. No pretenem que siga una mera competició sinó més aviat una forma de premiar l’esforç i de celebració per haver compartit eixe dia amb nosaltres i amb les noves tecnologies.
A partir de les 21 hores en l’Auditori del Centre Social Polivalent tindrà lloc el lliurament i sorteig de premis entre tots els participants de la Marató de Noves Tecnologies.

En total més de 25 premis per a agrair el vostre esforç, participació i il•lusió en este gran dia de les noves tecnologies a Mutxamel. Apunteu-vos i guanyeu: PLAY STATION 4, droides BB8, pals de selfie, microcadenes, altaveus, impressores, auriculars, i molts premis més estan esperant-vos!!!

Ja no teniu excusa: APUNTEU-VOS A LA MARATÓ!!!
De segur que podeu GUANYAR UN DELS PREMIS!!!
I com a mínim GAUDIREU D’UNA JORNADA DE DIVERSIÓ CONSTANT!!!

PATROCINADORS

La Regidoria d’Informàtica i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Mutxamel vol agrair el patrocini de la MARATÓ DE NOVES TECNOLOGIES a LA CAIXA. El seu patrocini fa possible esta festa de les Noves Tecnologies per a la família a Mutxamel. MOLTES GRÀCIES.

 

DESCARREGUEU-VOS EL CARTELL ANUNCIADOR