Jornades d’anellament en el Riu Montnegre

Banner evento

La Regidoria de Medi Ambient vos convida a celebrar el Dia Mundial dels Ocells Migradors i el Dia Mundial de la Diversitat Biològica este mes de maig.

Per a això, hem preparat dos rutes de senderisme pel riu Montnegre amb un taller d’anellament, en el qual anelladors científics ens ensenyaran el funcionament d’una estació d’anellament i com les dades que s’obtenen ens ajuden a conéixer millor els ocells i les seues rutes migratòries.

Les dates de les jornades d’anellament són:

  • 8 de maig: Dia Mundial dels Ocells Migradors

     Lloc d’eixida: Àrea Recreativa La Sabateta

     Hora: 9.00h   

     Duració: 4h

     Dificultat: baixa

  • 22 de maig: Dia Mundial de la Diversitat Biològica

     Lloc d’eixida: Àrea Recreativa La Sabateta

     Hora: 9.00h   

     Duració: 4h

     Dificultat: baixa

Les rutes, per la seua dificultat, són aptes per a tota mena de públic, encara que no són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

A causa de les restriccions d’aforament derivades de la pandèmia de la COVID-19, el nombre màxim de participants és de 26 persones per ruta. S’aplicaran protocols preventius a tots els assistents.

La inscripció és obligatòria en el correu electrònic: inscripciones@mutxamel.org . Si no podeu acudir-hi, heu de notificar-ho tan prompte com ho sapieu en el mateix correu, perquè puguen assistir-hi altres persones que estan en llista d’espera.

Cartell evento