ÈXIT DE LA MARATÓ NT A MUTXAMEL

Maratón Nuevas Tecnologías

30/12/2019

El 26 de desembre va tindre lloc, en el Centre Social Polivalent de Mutxamel, la MARATÓ de NOVES TECNOLOGIES. La setzena edició de l’activitat nadalenca de noves tecnologies de l’Ajuntament de Mutxamel, que ja és una gran tradició en esta localitat.

Els més de 300 assistents van poder passar el dia en les diferents zones de l’esdeveniment: navegar en la zona amb ordinadors, competir en els campionats de la zona de Play Station 4, cantar els èxits de l’any amb el Let’s sing, jugar en la Zona WII ballant al ritme amb el Just Dance 2019, jugar amb les noves Nintendo Switch, gaudir de la sala Cloudwifi amb Xbox. Totes les zones van tindre gran assistència i participació, i es va convertir en una festa de les noves tecnologies per a tota la família per la varietat d’activitats. Així mateix, i dins del caràcter formatiu de les jornades es van impartir un parell de conferències sobre l’Espai Jove de Mutxamel i sobre la figura de la dona en els videojocs.

La Marató de Noves Tecnologies va finalitzar amb el lliurament i sorteig de premis de la Marató NT. Els quasi 50 premis van ser entregats per Sebastián Cañadas, alcalde de Mutxamel, el regidor de Noves Tecnologies Antonio Sola i altres membres de la corporació municipal; així com Alfredo Mengual com a director de la Caixa a Mutxamel, patrocinador principal de l’esdeveniment.

Tots ells van ressaltar l’enorme participació i la gran satisfacció de l’Ajuntament amb la realització d’esta activitat que, de manera gratuïta, permet passar un dia familiar i ple d’activitats diferents relacionades amb les Noves Tecnologies i es van comprometre a fer tot el possible per continuar amb l’activitat en anys posteriors.