Assessorament Jurídic i Atenció Psicològica per a la Dona

bannner asesoramiento

El programa d’Assessorament Jurídic i Atenció Psicològica de la Dona, de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Mutxamel, continua prestant els seus serveis gratuïts a les dones del municipi que el necessiten.

Tant l’assessorament jurídic com l’atenció psicològica han sigut serveis essencials en els moments més difícils provocats per la Covid-19, resolent dubtes, orientant i assessorant davant diverses situacions que la nova normalitat ha originat.

El servei jurídic de la Regidoria d’Igualtat oferix assessorament i orientació a les dones del municipi, informant-les dels requisits i facilitant-los la informació necessària per a resoldre tots els seus dubtes.

Per part seua, l’atenció psicològica treballa entre altres qüestions l’autoestima, l’autonomia, les habilitats socials i emocionals, així com la intervenció en casos de pors, aïllament, situacions de crisis o soledat, pèrdues o cura de familiars, maltractaments, assetjament o abusos sexuals, etc.

Les atencions es realitzaran amb cita prèvia, els dimecres i dijous, en horari de 09.00-13.00h, en el Centre Social Polivalent José Bernabéu Alberola, Avinguda Carlos Soler, 64. Telèfon 965 95 64 40 Ext.: 730.