Mutxatapa 2018

Torna Mutxatapa del 25 de maig al 17 de juny on podràs disfrutar d’una gran varietat de tapes en els establiments participants. Per tan sols 2,50 TAPA + BEGUDA. Veuen a degustar les tapes, farcida el teu Mutxatapa, vota la millor tapa i participa en el sorteig de premis.
Els establiments d’esta edició són:

Restaurante Nou Cañada.
Bar de Tapas Brisa.
Bar Pintxolari.
Burguer Terraza Beach II.
Restaurante El Molimar.
Pub Essen.
Les Tapes de la Iaia.
Ripmar.
Ca Juan.
Cervecería Mutxamel.
Mesón El Sotanillo.
Oasis.
Bar Simón.
Bar La Bodega.
Bar-Cafetería El Bon Gust.
Cervecería As de Tapas.
Bar L’Esquineta.
Pizza Express.
Casal de Virtu.
Cafetería – Heladería La Llágrima.
Pub El Maset
Bulevar 4.
cafetería La Inglesia.
Bar El Dorado.
Chimenera Gastrobar.
Cafetería Molí.
Bar Rosa.
Canyella en Rama.
Restaurante asiático Li Du Garden.
Restaurante Club de Campo.
Restaurante Hotel Bonalba.
Restaurante Bonalba Golf Resort.

VOLS GUANYAR UN PREMI? Et diem COM PARTICIPAR en el sorteig de premis: Farcida 12 caselles amb els encunys dels diferents establiments que participen en la ruta i entraràs en el sorteig de fantàstics premis. Important no repetisques l’encuny de l’establiment en una altra casella. Aprofita i Vota la millor tapa: (NÚM. de l’establiment i el color de la ruta) Una vegada tot completada la cartilla: deposita-la en la Tourist Info Mutxamel, Av. Carlos Soler, 64 – Centre Social Polivalent- en horari de 09:00h. a 22:00h. fins al 25 de juny Molta sort!

El termini de presentació deL MUTXATAPA SEGELLAT és del 25 de maig al 25 de juny. El sorteig es realitzarà amb caràcter públic el 26 de juny de 2018 en l’Ajuntament de Mutxamel a les 11:00 horas.Los resultats del sorteig s’exposaran en la pàgina Web i Tauler de l’Oficina de Turisme.

QUÈ POTS GUANYAR? Se sortejaran 25 Premis per als mutxatapas segellats oferits per Amstel, Associació de comerciants de Mutxamel i els establiments col·laboradors.

Esperem que disfruteu d’esta ruta gastronòmica i de les activitats que vos hem preparat durant tota la campanya.

Cartell (jpg)